Aangenaam kennismaken

Willy Vermeulen is het gezicht achter New!Sales. Ruim 20 jaar geleden vanuit de horeca in de wereld van nieuwbouwprojecten beland. Willy heeft uitgebreide ervaring opgedaan in advisering, verkoopmanagement en verkoop van nieuwbouwwoningen en kavels.

Goede gesprekspartner

Willy’s grote betrokkenheid, flexibiliteit en een sterk inlevingsvermogen maken haar een prettige gesprekspartner voor iedere (potentiële) klant. Voor opdrachtgevers is met  name haar enthousiasme en doorzettingsvermogen, gecombineerd met eerlijke, heldere communicatie en een zakelijke ‘to the point’ houding, positief onderscheidend. 

Willy Vermeulen - New!Sales

Jong bedrijf met ervaring

New!Sales is een jong bedrijf, eind 2012 opgericht na jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten; van verkoopvoorbereiding en het opzetten van  de verkoopadministratie tot en met verkoopmanagement, contractvorming en uiteraard de verkoop zelf. New!Sales is thuis in het hele verkooptraject en inzetbaar voor één van de boeiende aspecten in een nieuwbouwtraject, een combinatie daarvan of desgewenst het hele pakket. 

Persoonlijke aanpak

Ieder project en iedere situatie is anders. En hoewel elke situatie vraagt om haar eigen aanpak, is een persoonlijke benadering, zeker in de huidige markt, van groot belang. Een goede relatie met de klant, voordat deze overgaat tot aankoop en nadat de handtekening onder de koop- en aannemingsovereenkomst is gezet, is goud waard. New!Sales denkt graag mee over de best passende verkoopstrategie en de uitvoering daarvan.   

Intermediair

New!Sales wil de tussenpersoon zijn tussen opdrachtgever en klant, tussen projectontwikkelaar of woningcorporatie en consument, tussen aannemer en koper. Partijen met heel uiteenlopende belangen die uiteindelijk allemaal gebaat zijn bij heldere communicatie en een soepel verkoop- en realisatieproces.